Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα flexbuy.gr απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που διαθέτουν επαγγελματικό ΑΦΜ και έχουν έδρα ή υποκατάστημα στην πόλη της Λάρισας.

Για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία στο flexbuy.gr, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία της επιχείρησής σας, όπως το επαγγελματικό ΑΦΜ, την επωνυμία, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

  • Η πώληση των προϊόντων γίνεται με έκδοση τιμολογίου.
  • Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στην πόλη της Λάρισας.
  • Η ελάχιστη αξία παραγγελίας είναι 20 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο sales@flxebuy.gr

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Τσ κατάστημα μας σας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την αγορά σας κάνοντας την πληρωμή σας με Τραπεζική Κατάθεση.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει είτε με τις παραδοσιακές μεθόδους (πληρωμή σε ATM, πληρωμή σε ταμείο Τράπεζας) είτε και ηλεκτρονικά, με χρήση του e-banking της τράπεζάς σας, εφόσον έχετε πρόσβαση σε αυτό.

Η διαδικασία είναι εξαιρετική σύντομη και απλή και ολοκληρώνετε μέσα σε 2 + 1 βήματα:

  1. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την Τραπεζική Κατάθεση. Στην οθόνη θα σας εμφανιστούν τα στοιχεία πληρωμής που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά την κατάθεση του ακριβές ποσού της παραγγελίας.
  2. Καταθέστε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία που μόλις πραγματοποιήσατε στον Τραπεζικό λογαριασμό του (οι αριθμοί λογαριασμών του καταστήματος μας θα σας αποσταλούν και με email με τη σύνοψη της παραγγελίας σας). Κατά την κατάθεση των χρημάτων στην Tράπεζα, σας παρακαλούμε δώστε ως αιτιολογία συναλλαγής τον «αριθμό παραγγελίας» καθώς και το Ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει ως πρόσωπο χρέωσης της παραγγελίας.
  3. Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@flexbuy.gr και ενημερώστε μας για την πραγματοποίηση της πληρωμή σας, αναφέροντας οπωσδήποτε τον «αριθμό παραγγελίας» καθώς και το Ονοματεπώνυμο που έχει κάνει την πληρωμή. Εάν είναι δυνατόν, αποστείλετέ μας και το αποδεικτικό πληρωμής που θα έχει εκδοθεί από την Τράπεζά σας.

Το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας.